Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Rezerva mop profesional microfibra albastru, New Mop

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Rezerva mop profesional microfibra albastru este alegerea perfecta pentru curatarea spatiilor mari! AcestaRezerva mop profesional microfibra albastru inovator, creata special pentru utilizare profesionala sau casnica in spatii de dimensiuni mari, ofera o performanta superioara datorita tehnologiei avansate si materialelor de inalta calitate utilizate in fabricatie. Este ideal pentru curatare parchet, curatare gresie, curatare linoleum, curatare orice pardoseli.

Una dintre caracteristicile deosebite ale acestui mop este compozitia sa din 100% microfibra, care permite o absorbtie excelenta a murdariei si a lichidelor. Fie ca aveti de-a face cu pete persistente sau cu o suprafata mare de curatat, mopul de microfibra va face fata cu brio. Fibrele fine de microfibra patrund in porii suprafetei, capturand particulele de murdarie si grasime intr-o maniera delicata, dar eficienta.

Un avantaj esential al acestui Mop Profesional  este capacitatea sa de a curata fara a lasa urme. Acest lucru este deosebit de important in spatiile mari, unde aspectul si igiena sunt prioritare. Indiferent daca este vorba de podele din lemn, gresie sau linoleum, mopul de microfibra albastru lasa in urma o suprafata stralucitoare si fara pete.

Designul inteligent al mopului profesional permite o utilizare usoara si comoda. Mop Profesional Microfibra Albastru  asigura o acoperire eficienta a suprafetelor mari, reducand timpul si efortul necesar pentru curatare. Manerul ergonomic si usor de manevrat va permite sa manevrati mopul cu precizie si sa ajungeti in toate colturile si unghiurile.

Compozitie: 100% Poliester Lungime: 64 cm Greutate: 250 grame Acesta Rezerva Mop Profesional Microfibra Albastru este ideala pentru diferite medii, inclusiv birouri, spatii comerciale, sali de expozitie si chiar acasa. Performanta sa profesionala si durabilitatea il fac o alegere inteligenta pentru cei care apreciaza curatenia impecabila si eficienta in gestionarea suprafetelor mari.

In concluzie, Rezerva Mop Profesional Microfibra Albastru este partenerul de curatenie perfect pentru spatiile mari. Cu compozitia sa de 100% microfibra, abilitatea de a curata fara urme si designul ergonomic, acest mop va face procesul de curatare mai eficient si mai placut, asigurand rezultate excelente in fiecare utilizare. Indiferent daca este vorba de o uzina, un showroom sau livingul dumneavoastra, acest mop este instrumentul de curatare de incredere pe care il cautati.

Tara de origine : Spania
Producator: New Mop
Trimite mesaj
Din Gura in Gura